vineri, 22 aprilie 2016

Femeia poate fi eleganta si intr-un costum

       Cu totii stim ca până nu demult  costumul era adresat doar barbatilor, insa femeile au modificat moda ajungand  sa poarte si ele costum.Este elegant pentru o femeie să poarte costumul la birou, dar putem sa le asortam si la alte eveniminte din viata noastra.
       Ne putem inspira la faimoasele doamne din întreaga lume pentru a descoperii cum putem asorta piesele pentru diferite ocazii.Mai jos avem cateva locuri in care am putea purta costum:       1. Nunti

     Majoritatea personaleor cand primesc o invitatie la o nunta se gandesc cu ce sa se imbrace. O alegere grea. Dar putem sa fim diferite si sa alegem un costum bine croit, care sa ne puna in evidenta silueta. Important este sa nu fim mai elegante decat mireasa.

       2. Covorul roșu

     Majoritatea dintre noi nu mergem la Decernarile Oscar, dar in mod sigur participam la evenimente de genul covorul roșu în diferite ocazii. O expoziție de artă, o deschidere de tip boutique, spectacole de moda etc. Putem asorta foarte bine un costum care sa ne arate frumoase  si sa ne scoata in evidenta feminitatea.
      
      3.Evenimente, petreceri tematice, petreceri de cocktail, intalniri de afaceri

    Dacă ai de gând să mergi la o petrecere și vrei să poarti un costum, păstreza întotdeauna în minte ce fel de petrecere este. Sunt multe magazine cu haine insa nu este usor sa alegem ceea se se potriveste pentru noi.

    Astăzi vedem femeile în costum destul de frecvent, dar ceea ce este diferit este silueta si felul cum este accesorizat costumul. Doamnele asociaza costumele cu pantofii stiletto si cu diferite accesorii pentru a atinge feminitatea dorita.

    Costumele sunt un element de bază în garderoba unei femei si orice femeie trebuie sa aiba cel putin doua pe care sa le asorteze in diferite ocazii.
    Trebuie pui pret pe aspectul tau fizic, acesta conteaza foarte mult.Nu trebuie sa iesi oricum pe strada. Asadar ,incearca sa fii atenta cum te imbraci

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu