marți, 11 septembrie 2012

Schimb anvelope Bucuresti

Schimb cauciucuri
Schimbul de anvelope este un lucru de care nu poti fugi. Chiar daca fugi, te prinde din urma ! Este recomandat sa efectuezi schimb anvelope atat la scaderea temperaturilor, cand montezi anvelopele pentru iarna, cat si atunci cand cresc temperaturile, cand montezi anvelopele pentru vara. Cel putin ! Pentru ca un vehicul cu pneurile uzate are nevoie de o distanta de franare de doua ori mai mare fata de un autovehicul cu cauciucuri noi, ceea ce conduce la o concluzie extrem de simpla, cum ca anvelopele uzate nu asigura un minim de siguranta in trafic si ingreuneaza rularea.

Noi credem in relatiile de lunga durata si sustinem fidelizarea clientilor prin furnizarea unor servicii de calitate, cu utilaje si scule performante, in timp cat mai scurt. Pentru a realiza acest lucru, trebuie sa fim extrem de bine organizati, asa ca lucram pe baza de programare, pentru a limita timpii de asteptare. Poti sa iti faci programare fie telefonic, fie prin intermediul formularului de contact online.

Odata stabilita pogramarea, te invitam la sediul nostru pentru schimbul de anvelope Bucuresti, indiferent de tipul de auto pe care il detii: autoturism, masina cu tractiune 4x4, autoutilitara, camioneta, camion, utilaj agricol sau industrial. De asemenea, iti aducem la cunostinta faptul ca efectuam reparatii anvelope cu petic TIP-TOP Germania. Cand faci programarea, asigura-te ca ai luat cunostinta de promotiile si ofertele noastre, pentru ca desfasuram periodic astfel de campanii.

Deschis in 2006, service-ul nostru autorizat R.A.R. efectueaza urmatoarele servicii: schimb anvelope, vulcanizare auto si moto, echilibrare si geometrie roti, indreptari jante, incarcare freon auto si distributie baterii auto, dar si orice alte servicii necesare pentru buna functionare a autoturismului tau. Angajatii nostri sunt experimenati si specializati pe serviciile pe care le ofera, ei sunt imaginea Auto Agusta, imaginea partenerului si prietenului de incredere pe mana caruia lasi rotile masinii tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu