duminică, 15 septembrie 2013

Nu poate fi real: Cazare ieftina la un hotel in Bucuresti?

Cand avem o deplasare, indiferent de scopul ei, dorim sa avem parte de cele mai bune conditii de cazare. In acelasi timp preferam ca tarifele sa fie acceptabile sau cel putin direct proportionale cu calitatea serviciilor de care vom dispune la un hotel. De foarte putine ori reusim sa gasim si servicii bune si preturi reduse, mai ales cand vine vorba de zona capitalei.

Si atunci te intrebi: “pot avea parte de cazare la hotel in Bucuresti pentru un pret bun?” Cu siguranta nu este imposibil. Va vom prezenta in continuare AVI Hotel, hotelul care indeplineste toate aceste conditii: ospitalitate, ambianta placuta, servicii de calitate la preturi neasteptat de mici. Puteti oricand alege intre cele doua hoteluri AVI, aflate in diferite locatii din Bucuresti: AVE Boutique Hotel Victoriei si Vila Parlament. Ambele hoteluri se afla in locatii bine plasate astfel incat sa fie atat in apropierea principalelor obiective culturale cat si in apropierea aeroportului sau a garii, spre usurinta calatorilor. Galeria foto de pe site-ul celor doua hoteluri si ofertele avantajoase va vor ajuta sa va hotarati in favoarea hotelurilor AVE in caz ca inca mai aveati indoieli. De luat in serios este si marturia clientilor care au avut pana acum ocazia sa se cazeze la acest hotel. Asa cum puteti observa si pe site-ul hotelului toti au avut numai lucruri bune de spus la adresa serviciilor si preturilor si s-au declarat incantati de facilitatile gratuite cum ar fi internetul, informatii despre obiectivele culturale si rutele din oras, transportul bagajelor si room service.

hotel bucuresti

La plecare clientii au fost bucurosi sa afirme ca vor recomanda celor care au nevoie de cazare la hotel in Bucuresti, hotelul AVE, iar ei vor reveni cu placere de fiecare data cand vor avea ocazia. Acest lucru nu poate decat sa recomande hotelul AVE drept unul din locurile de luat in considerare pentru vizitele dumneavoastra in capitala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu